Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικο ΠάρτιΣάββατο 18 Φεβρουαρίου, 6.30μμ, στο χώρο του Σχολείου.


Ελάτε στον Αποκριάτικο Χορό που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας, Σάββατο 18/2/2012 & ώρα 6:30 μ.μ. να διασκεδάσουμε με πολύ κέφι όλοι μαζί, γονείς & παιδιά.  • Όπως κάθε χρόνο θα στρωθεί μπουφές στην είσοδο, όπου θα σερβιριστούν τα φαγώσιμα που εμείς οι γονείς θα φέρουμε. Αναψυκτικά & χυμοί θα υπάρχουν, εμφιαλωμένο νερό άφθονο, αλκοόλ από το σύλλογο με δελτίο, για να συνηθίζουμε…
  • Το στολισμό και τη διαμόρφωση του χώρου, της εκδήλωσης, θα αναλάβει ο σύλλογος με αποκριάτικα στολίδια, το Σάββατο το μεσημέρι, όσοι πιστοί προσέλθετε.
  • Τη μουσική επένδυση θα αναλάβει και φέτος ο Αρχιμάστορας του κεφιού Θέμης με τα δισκάκια του και τα ηλεκτρονικά του. Περιμένουμε και τα δικά σας δισκάκια ακόμα και τα μουσικά σας συνολάκια, αν υπάρχουν!
  •  Και μην ξεχνάτε ο χώρος της εκδήλωσης πρέπει να καθαριστεί και να ξαναγίνει αίθουσα. Έτσι μετά το πέρας του χορού, όσοι γονείς μπορούν, ας παραμείνουν στο χώρο της εκδήλωσης να βοηθήσουν, βέβαια την επομένη - Κυριακή θα τον επιληφθεί καθαρίστρια.

Σας περιμένουμε με πολύ κέφι,
να ετοιμάσουμε το πάρτι μας και να διασκεδάσουμε