Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Θεατρικές Παραστάσεις και άλλες Πολιτιστικές Δράσεις



 Στα πλαίσια μιας νέας πρωτοβουλίας του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εξασφαλίσαμε μειωμένο εισιτήριο σε επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις και άλλες πολιτιστικές δράσεις, με γνώμονα πάντα την εκπαιδευτική, παιδαγωγική και ψυχαγωγική αξία τους.
     Αρχίζοντας από την επόμενη Κυριακή 25/11/2012,  μπορείτε, εαν επιθυμείτε, να παρακολουθήσετε τη μεσημβρινή (15:00) παράσταση "Ο Τρελαντώνης" στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ, με τιμή 8€ για τα παιδιά και 10€ για τους ενήλικες.
     Πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη μεταφορά (με μουσικό τρίο επί σκηνής) του ομώνυμου λογοτεχνικού έργου, γραμμένο από την Πηνελόπη Δέλτα, βασισμένο στις αναμνήσεις της από την παιδική της ηλικία με τον αδερφό της κι εθνικό ευεργέτη Αντώνη Μπενάκη. 


      Παράλληλα, την ίδια μέρα δηλαδή Κυριακή 25/11/2012, το Μουσείο Μπενάκη (κεντρικό κτίριο στο Κολωνάκι) έχει οργανώσει μόνο για το σχολείο μας (11:00-13:00) με τιμή 5€ για μικρούς και 5€ για μεγάλους, μια ξενάγηση στο κτίριο κι ένα εργαστήρι για τα παιδιά, επικεντρωμένα στη ζωή και το έργο του μεγάλου ευεργέτη Αντώνη Μπενάκη. Όλα είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα στην ηλικία των παιδιών.
      Όσοι γονείς δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ξενάγηση και το εργαστήρι, μπορούν να περιμένουν τα παιδιά τους στο cafe που υπάρχει στον κήπο του μουσείου. Θα υπάρχουν υπεύθυνοι για τα παιδιά που θα τα ξεναγήσουν και θα τα βοηθήσουν με τις κατασκευές στο εργαστήρι.   




      Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε μια ή και στις δύο δραστηριότητες (μουσείο ή/και θέατρο) και βέβαια να προσκαλέσετε και φίλους σας, μικρούς ή μεγάλους.
     Παρακαλούμε να στείλετε τα χρήματα μέχρι την Τετάρτη 21/11/2012στη δασκάλα του Α3 κα  Ελένη Δαμιανού μαζί με μία χειρόγραφη δήλωσή σας για τον αριθμό των παιδιών και ενηλίκων καθώς και τη δραστηριότητα/ες (θέατρο ή μουσείο) που θέλετε να παρακολουθήσετε, ώστε να κλείσουμε έγκαιρα τις θέσεις.
    Η μεταφορά των παιδιών θα γίνει με αποκλειστική ευθύνη των γονιών τους ενώ υπάρχει η δυνατότητα να συναντηθούμε όλοι μαζί στο μετρό Δ.Πλακεντίας  στις 10:15 και να πάμε στο μουσείο.