Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πασχαλινό Εργαστήρι




Αγαπητοί γονείς,


Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι μετά την επιτυχία του περσινού Πασχαλινού Εργαστηρίου, αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε και φέτος.


Το Εργαστήρι θα γίνει την Κυριακή 21/4/2013 και ώρα 11:00 π.μ. στο σχολείο μας.


Κρίνοντας από τον μεγάλο αριθμό των παιδιών που έλαβαν μέρος πέρυσι, για να περάσουν όσο πιο όμορφα γίνεται τα παιδιά μας αλλά και εμείς, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά να λάβετε υπόψιν σας και να τηρήσετε τα ακόλουθα:


  • Για να δηλώσετε τη συμμετοχή του/των παιδιού/ών σας θα πρέπει να συμπληρώσετε μέχρι την Παρασκευή 12/4/2013 τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο Link αυτό: http://bit.ly/10Lxgus
  • Για την ομαλή και οργανωμένη διεξαγωγή του εργαστηρίου, χρειάζονται όσο περισσότεροι γονείς είναι δυνατό την ημέρα εκείνη, που θα βοηθήσουν στο διαχωρισμό των παιδιών στις διαφορετικές αίθουσες ανάλογα με την ηλικία τους, θα τα επιβλέψουν κατά τη διάρκεια των κατασκευών, κλπ. Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε παρακαλούμε να στείλετε ένα email στην κα Φανή Παπανικολάου στη διεύθυνση fanipapanicolaou@yahoo.com δηλώνοντας ότι θα συμμετάσχετε στην ομάδα εθελοντών / γονιών του εργαστηρίου.

Την Παρασκευή 18/4/2013 το απόγευμα (για την ακριβή ώρα θα ενημερωθείτε σύντομα) θα γίνει συνάντηση όλων των γονιών που θα έχουν την καλοσύνη να βοηθήσουν ώστε να συνεννοηθούν για τα καθήκοντα του καθενός.


Ελπίζουμε στην συνεργασία σας και στη συμμετοχή σας που είναι πολύ σημαντική και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.