Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τέλος Σχολικής Χρονιάς



Αγαπητοί γονείς,

Για άλλη μια χρονιά, πλησιάζουμε σιγά σιγά στο τέλος του σχολικού έτους.
Έτσι, για άλλη μια χρονιά, έχουμε ετοιμάσει τις παρακάτω γιορτές με τις οποίες θα κλείσουμε τη σχολική χρονιά και θα υποδεχτούμε τις καλοκαιρινές διακοπές:






1.   ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΟΡΟΥ: Την Παρασκευή 14/6/2013 και ώρα 19:30 θα γίνει μία μικρή παράσταση από τα παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματα χορού που έχει οργανώσει ο Σύλλογός μας.Τα παιδιά θα μας παρουσιάσουν χορογραφίες που έχουν δουλέψει με όρεξη και μεράκι καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η παράσταση θα διαρκέσει περίπου μισή ώρα. Όσοι γονείς έχετε παιδιά που παρακολουθούν τα μαθήματα χορού, μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στη δασκάλα χορού (τηλέφωνο 6932-979853) για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή πληροφορίες χρειάζεστε.

2.   ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ: Μετά τη λήξη της παράστασης χορού και την αποχώρηση των "χορευτών" μας, την ίδια ημέρα, Παρασκευή14/6/2013 και ώρα 20:30 θα ξεκινήσει η γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ' τάξης. Με μουσική, χορό και φαγώσιμα κι αναψυκτικά που θα προσφέρει ο Σύλλογος, ελπίζουμε τα παιδιά της έκτης να αποχαιρετίσουν με γλυκιές αναμνήσεις το Δημοτικό και να ξεκινήσουν με δύναμη, ήθος και γνώση το Γυμνάσιο. Η γιορτή αυτή θα γίνει για τα παιδιά της ΣΤ' τάξης υπό την επίβλεψη μελών του Συλλόγου Γονέων.