Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Καλή Σχολική Χρονιά


Αγαπητοί Γονείς,
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας, Καλή Χρονιά και Καλή Πρόοδο!
Καλωσορίζουμε τους μαθητές της  Α΄ Δημοτικού και τους γονείς τους και είμαστε στη διάθεσή τους να τους βοηθήσουμε κατά την περίοδο προσαρμογής στο Δημοτικό Σχολείο.
Εάν είστε γονείς μαθητών της Α’ τάξης παρακαλείσθε να στείλετε άμεσα την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας στην οποία επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα μας, αποστέλλοντας ένα μήνυμα στο email του Συλλόγου με διεύθυνση goneis3oudimvril@gmail.com με θέμα «ΤΟ EMAIL ΜΟΥ». Το ίδιο ισχύει και για όσους έχετε παιδιά σε μεγαλύτερες τάξεις αλλά δεν λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα από το Σύλλογο.

Μέσα στο μήνυμά σας αναγράψτε τα ακόλουθα:
·         Το ονοματεπώνυμό σας
·         Το τηλέφωνο επικοινωνίας μας μαζί σας
·         Ονοματεπώνυμο και τάξη κάθε παιδιού σας

Ειδικά για τους γονείς της Α’ τάξης, την Παρασκευή 20/9/2013 και ώρα 19:30 θα γίνει μία συνάντηση γνωριμίας με το ΔΣ του Συλλόγου μας ώστε οι συγκεκριμένοι γονείς να ενημερωθούν για το σχολείο μας, τις δράσεις μας και να συζητήσουμε μαζί τους όποια θέματα επιθυμούν.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι πολύ σύντομα θα λάβετε ενημέρωση για τις δραστηριότητες της φετινής χρονιάς οι οποίες θα περιλαμβάνουν σίγουρα Αγγλικά, Χορό, Ζωγραφική, Κιθάρα και Σκάκι. Μόλις καταγραφούν οι ώρες διαθεσιμότητας των δασκάλων θα σας ειδοποιήσουμε για να δηλώσετε συμμετοχή.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.