Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Εκδηλώσεις Λήξης Σχολικής Χρονιάς




Πριν αποχαιρετήσουμε το σχολείο μας, ο Σύλλογος Γονέων έχει ετοιμάσει κάποιες εκδηλώσεις και παραστάσεις, οι οποίες θα γίνουν το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 ως εξής:

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΙΘΑΡΑΣ:
Στις 5:00 - 5:30 μ.μ. τα παιδιά των τμημάτων κιθάρας θα μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους και όσα έμαθαν όλη τη χρονιά στα μαθήματα που έκαναν με το δάσκαλό τους.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΟΡΟΥ:
Στις 6:00 μ.μ. τα παιδιά των τμημάτων χορού θα μας παρουσιάσουν χορογραφίες που έχουν δουλέψει με όρεξη και μεράκι καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η παράσταση θα διαρκέσει περίπου μισή ώρα. 

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ:
Μετά τη λήξη των παραπάνω παραστάσεων και ώρα 7:30 μ.μ. και μετά, θα ξεκινήσει η γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ' τάξης. Με μουσική, χορό και φαγώσιμα κι αναψυκτικά που θα προσφέρει ο Σύλλογος, ελπίζουμε τα παιδιά της έκτης τάξης να αποχαιρετίσουν με γλυκιές αναμνήσεις το Δημοτικό και να ξεκινήσουν με δύναμη, ήθος και γνώση το Γυμνάσιο. Η γιορτή αυτή θα γίνει  για τα παιδιά της ΣΤ' τάξης υπό την επίβλεψη μελών του Συλλόγου Γονέων.

EΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Τα τμήματα ζωγραφικής θα εκθέσουν τα έργα τους στον κεντρικό διάδρομο του σχολείου (εκεί που συνήθως στήνουμε μπουφέ στους χορούς), ώστε να μπορέσουμε όλοι να τα θαυμάσουμε.
Θα μπορέσετε να επισκεφθείτε την έκθεση την Τετάρτη 11/6 πριν την έναρξη της γιορτής του σχολείου, ενώ την Παρασκευή 13/6 το πρωί που θα δοθούν οι τίτλοι σπουδών των παιδιών, θα παραλάβετε τα έργα των παιδιών σας από τη δασκάλα ζωγραφικής που θα βρίσκεται στο χώρο της κεντρικής εισόδου για το σκοπό αυτό.


Ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους των παραπάνω δραστηριοτήτων μας για τη συνεργασία και τη διάθεσή τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ευχόμαστε να περάσετε όμορφα στις παραπάνω εκδηλώσεις κι εσείς και τα παιδιά σας  που το αξίζουν πιο πολύ απ' όλους, για την προσπάθεια και τα επιτεύγματά τους.