Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ενημέρωση




1. Το Δ.Σ. υπενθυμίζει ότι:

  • Την Παρασκευή 3/10/2014 και ώρα 18:00 θα γίνει μία συνάντηση γνωριμίας  του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τους γονείς & κηδεμόνες της Α’ τάξης, στο χώρο του σχολείου, ώστε οι συγκεκριμένοι γονείς & κηδεμόνες να ενημερωθούν για ζητήματα του σχολείου μας, τις δράσεις μας ως Σύλλογος Γονέων, να συζητήσουμε μαζί τους όποια θέματα επιθυμούν και να εγγραφούν – να γίνουν μέλη του Συλλόγου.

  • Επίσης την Παρασκευή 3/10/2014 και ώρα 19:00 καλούνται όλοι οι γονείς & κηδεμόνες στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στο χώρο του σχολείου, με στόχο την πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.. Αν δεν υπάρξει απαρτία η εν λόγω συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/10/2014 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Στη συνέλευση μπορεί να συζητηθεί και οποιοδήποτε άλλο θέμα επιθυμείτε.

  • Τα Δ.Σ. του Συλλόγου γίνονται πάντα κάθε 1η Παρασκευή κάθε μήνα και είναι ανοικτά προς όλους.

2. Οι δραστηριότητες – μαθήματα του Συλλόγου για τα παιδιά μας θα αρχίσουν απ΄ αυτή την εβδομάδα. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι συμμετοχές ανήλθαν μόνο μέσω των ηλεκτρονικών φορμών στις 140, μπράβο μας!

3. Τέλος, ενημερώνουμε όλους τους γονείς & κηδεμόνες ότι πολύ σύντομα θα λάβετε ενημέρωση για τις δραστηριότητες – μαθήματα του Συλλόγου της φετινής χρονιάς για «μεγάλους» - μπαμπαδομαμάδες και περιμένουμε  τις προτάσεις σας στο Δ.Σ. της Παρασκευής 3/10/2014. Η συμμετοχή θα γίνει πάλι με ηλεκτρονικές φόρμες από το blog του συλλόγου: http://3odimotikovrilissia-goneis.blogspot.gr/. Μόλις αποφασιστούν και οργανωθούν οι δραστηριότητες αυτές, θα σας ειδοποιήσουμε ηλεκτρονικά με mail για να δηλώσετε συμμετοχή.