Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Καλή Σχολική Χρονιά



Αγαπητοί Γονείς,

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας, Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Πρόοδο!

Ο Αγιασμόςγια την νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/9 στις 8.30 π.μ..

Καλωσορίζουμε τους μαθητές της  Α΄ Δημοτικούκαι τους γονείς τους και είμαστε στη διάθεσή τους να τους βοηθήσουμε κατά την περίοδο προσαρμογής στο Δημοτικό Σχολείο.
Εάν είστε γονείς μαθητών/τριών της Α’ τάξης παρακαλείσθε να στείλετε την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας στην οποία επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα μας, αποστέλλοντας ένα μήνυμα στο email του Συλλόγου με διεύθυνση goneis3oudimvril@gmail.com με θέμα «ΤΟ EMAIL ΜΟΥ». Το ίδιο ισχύει και για όσους έχετε παιδιά σε μεγαλύτερες τάξεις αλλά δεν λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα από το Σύλλογο. Μέσα στο μήνυμά σας αναγράψτε τα ακόλουθα: Το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας μας μαζί σας & το ονοματεπώνυμο και τάξη κάθε παιδιού σας.

Ειδικά για τους γονείς της Α’ τάξης, την Παρασκευή 3/10/2014 και ώρα 18:00 θα γίνει μία συνάντηση γνωριμίαςμε το ΔΣ του Συλλόγου μας, στο χώρο του σχολείου, ώστε οι συγκεκριμένοι γονείς να ενημερωθούν για ζητήματα του σχολείου μας, τις δράσεις μας ως Σύλλογος Γονέων, να συζητήσουμε μαζί τους όποια θέματα επιθυμούν και να εγγραφούν – να γίνουν μέλη του Συλλόγου.

Επίσης την Παρασκευή 3/10/2014 και ώρα 19:00 καλούνται όλοι οι γονείς στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στο χώρο του σχολείου, με στόχο την πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.. Αν δεν υπάρξει απαρτία η εν λόγω συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/10/2014 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Στη συνέλευση μπορεί να συζητηθεί και οποιοδήποτε άλλο θέμα επιθυμείτε.

Τέλος, ενημερώνουμε όλους τους γονείς ότι πολύ σύντομα θα λάβετε ενημέρωση για τις δραστηριότητες – μαθήματα του Συλλόγου της φετινής χρονιάς οι οποίες τουλάχιστον θα περιλαμβάνουν: Ζωγραφική, Χορό, Κιθάρα, Σκάκι και Ξένη Γλώσσα,. Μόλις καταγραφούν οι ώρες διαθεσιμότητας των δασκάλων θα σας ειδοποιήσουμε ηλεκτρονικά για να δηλώσετε συμμετοχή.

Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε, ότι υπάρχει και το blog του Συλλόγου μας στη διεύθυνση: http://3odimotikovrilissia-goneis.blogspot.gr/, που μπορείτε να ενημερώνεστε, από τις αναρτήσεις στις σελίδες του και ιδιαίτερα από τη σελίδα: «ΒΗΜΑ ΓΟΝΕΩΝ» που εσείς διαμορφώνετε με τα κείμενά σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.