Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικο Πάρτι



Ελάτε στο Αποκριάτικο Πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας, το Σάββατο 21.02.2015, να διασκεδάσουμε με πολύ κέφι όλοι μαζί, γονείς & παιδιά.
Επειδή φέτος, για πρώτη φορά, προτάθηκε  μεσημεριανή ώρα για την ασφάλεια των παιδιών και τη μεγαλύτερη συμμετοχή των μικρών μαθητών, σας παρακαλούμε, μπείτε, από τον αρλεκίνο, στη φόρμα ενδιαφέροντος  και δηλώστε την προτίμησή σας μεταξύ της εν λόγω επιλογής ή της συνήθους βραδινής. Απαντήστε μέχρι τις 13/02.




Όπως κάθε χρόνο θα στρωθεί μπουφές στην είσοδο, όπου θα σερβιριστούν τα φαγώσιμα που εμείς οι γονείς θα φέρουμε. Αναψυκτικά & χυμοί ευπρόσδεκτα, μαζί με αυτά που θα προσφέρει ο σύλλογος. Θα υπάρχει εμφιαλωμένο νερό & αλκοόλ για τους μεγάλους...


Για την επιτυχία της εκδήλωσης θα θέλαμε την ενεργό συμμετοχή σας για να διαμορφώσουμε  με τις ιδέες σας, από κοινού το χαρακτήρα της εκδήλωσης.
Δηλώστε συμμετοχή, από τον αρλεκίνο,  στην ίδια φόρμα ενδιαφέροντος και ελάτε την Παρασκευή 13.02.2015 & ώρα 7μμ στο χώρο του σχολείου να συζητήσουμε και να οργανωθούμε.

https://docs.google.com/forms/d/16QBvo_t1m4sokX6YPcNNyll-q2TuS2doimkWPCc7doI/viewform?usp=send_form

Σας περιμένουμε με πολύ κέφι,
να ετοιμάσουμε το πάρτι μας και να διασκεδάσουμε