Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Πασχαλινό Bazaar


Άγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Με χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο Ανοιξιάτικο Πασχαλινό Παζάρι του σχολείου μας, που θα πραγαματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 11:00π.μ - 14:00μ.μ.. 



Στόχος του παζαριού είναι η συγκέντρωση χρηματικού ποσού το οποίο θα διατεθεί, ανάλογα με το ύψος του, για δωρεά σε ιδρύματα κοινωφελούς σκοπού ή για σταδιακές ανάγκες του σχολείου μας. Επιπλέον για να εμπνεύσουμε τα παιδιά μας στη λογική του: " Η Πράξη είναι Θέση".
Το παζάρι θα περιλαμβάνει την πώληση μεταχειρισμένων και όχι μόνο ειδών, όπως:

βιβλία
παιχνίδια
σχολικά είδη
ρούχα
αξεσουάρ
κοσμήματα
είδη σπιτιού
μπιμπελό
κουλουράκια
γλυκά
φαγητά
χυμούς
πασχαλινές δημιουργίες
CD’s & DVD’s

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες, η συνδρομή σας θεωρείται πάρα πολύ σημαντική, αφού έτσι θα ενισχύσετε το σχολείο των παιδιών μας.

Πως μπορείτε να συμμετάσχετε:

1. Όσοι από εσάς θέλετε να προσφέρετε αφιλοκερδώς αντικείμενα προς πώληση, μπορείτε να τα φέρετε στο χώρο του σχολείου την Παρασκευή 27 Μαρτίου, 18:00 - 20:00 και το Σάββατο28 Μαρτίου, 11:00 - 13:00. 
2. Όσοι από  εσάς θέλετε να προσφέρετε  αντικείμενα έναντι αντιτίμου, μπορείτε να ενοικιάσετε πάγκο πώλησης απευθυνόμενοι στο ΔΣ του Συλλόγου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο: goneis3oudimvril@gmail.com και στα τηλέφωνα:
6977437696 (Παύλος Αρβανίτης, Πρόεδρος του Συλλόγου)
6948184434 (Γωγώ Κανελοπούλου, Ταμίας του Συλλόγου)
3. Επίσης οι μαμάδες αλλά και οι μπαμπάδεςπου επιθυμούν, μπορούν να φτιάξουν γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια, και ότι άλλο έχουν την δυνατότητα και να τα προσφέρουν προς πώληση.

Τα παιδιά, και ιδιαίτερα οι μεγαλύτερες τάξεις, μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν στη διαδικασία πώλησης.

Σε συνεργασία με τις δασκάλες των εικαστικών θα δημιουργηθούν πασχαλινές δημιουργίες και λαμπάδες.

Για την καλύτερη λειτουργία του παζαριού θα ξεχωρίσουμε τις δραστηριότητες ανάλογα με την τάξη:
Α΄ & Β΄ τάξη: πασχαλινές δημιουργίες
Γ΄& Δ΄ τάξη: κουλουράκια, γλυκά, φαγητά (π.χ. πίτες, πίτσες), κλπ.
Ε΄ τάξη: πώληση φρέσκου χυμού πορτοκαλιού, με πορτοκάλια από ευγενική χορηγία γονέων (μην ξεχάσετε να φέρετε τους στίφτες σας).
ΣΤ΄ τάξη: πασχαλινές λαμπάδες

Θα θέλαμε να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι η εθελοντική εργασία έτσι ώστε να κάνουμε αυτό το παζάρι σπουδαίο!
Για το λόγο αυτό θα θέλαμε τουλάχιστον ένας γονέας, τουλάχιστον, από κάθε τμήμα, να βοηθήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του παζαριού. Όσοι από εσάς επιθυμείτε, παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο email του συλλόγου μας goneis3oudimvril@gmail.com μέχρι και την 22α Μαρτίου 2015.