Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Εκδηλώσεις Λήξης Σχολικής Χρονιάς


Πριν αποχαιρετήσουμε το σχολείο μας, ο Σύλλογος Γονέων έχει ετοιμάσει κάποιες εκδηλώσεις, όπου τα απογευματινά εργαστήρια του συλλόγου παρουσιάζουν τις δουλειές τους.


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΟΡΟΥ:

Το εργαστήρι Χορού θα παρουσιάσει τη δουλειά του, την Παρασκευή 12/06/2015 και ώρα 7:00 μ.μ.. Τα παιδιά των τμημάτων χορού θα μας παρουσιάσουν χορογραφίες που έχουν δουλέψει με όρεξη και μεράκι καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. 


ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ:

Μετά τη λήξη της παρουσίαση της δουλειάς του εργαστηρίου του Χορού και ώρα 8,00 μ.μ., θα ξεκινήσει η γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ’ τάξης. Αρχικά με την παράδοση των Λευκωμάτων κάθε τμήματος και στη συνέχεια μουσική, χορός και φαγώσιμα κι αναψυκτικά που θα προσφέρει ο Σύλλογος. Ελπίζουμε τα παιδιά της έκτης τάξης να αποχαιρετίσουν με γλυκιές αναμνήσεις το Δημοτικό και να ξεκινήσουν με δύναμη, ήθος και γνώση το Γυμνάσιο. Η γιορτή αυτή θα γίνει  για τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης υπό την επίβλεψη μελών του Συλλόγου.



 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΙΘΑΡΑΣ:

Το εργαστήρι Κιθάρας θα παρουσιάσει τη δουλειά του, το Σάββατο 13/06/2015 και ώρα 10:30 π.μ., στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Σχολείου. Κάθε μαθητής/τρια κιθάρας, θα εκτελέσει τα δικά του μουσικά κομμάτια, που θα πλαισιωθούν και με ομαδικές μουσικές εκτελέσεις.




EΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Τα τμήματα ζωγραφικής θα εκθέσουν τα έργα τους στον κεντρικό διάδρομο του σχολείου (εκεί που συνήθως στήνουμε μπουφέ στους χορούς), ώστε να μπορέσουμε όλοι να τα θαυμάσουμε.
Θα μπορέσετε να επισκεφθείτε την έκθεση την Παρασκευή 12/6  πριν και μετά την παρουσίαση της δουλειάς του εργαστηρίου του Χορού και το Σάββατο 13/6 πριν και μετά την παρουσίαση της δουλειάς του εργαστηρίου της Κιθάρας.
Τα έργα των παιδιών θα τα παραλάβετε σε συνεννόηση με την δασκάλα της ζωγραφικής.



Ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους των παραπάνω δραστηριοτήτων μας για τη συνεργασία και τη διάθεσή τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ευχόμαστε να περάσετε όμορφα στις παραπάνω εκδηλώσεις κι εσείς και τα παιδιά σας  που το αξίζουν πιο πολύ απ' όλους, για την προσπάθεια και τα επιτεύγματά τους.