Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Καλή Σχολική ΧρονιάΑγαπητοί Γονείς,

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας, Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Πρόοδο!

Ο Αγιασμόςγια την νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/9 στις 8.30 π.μ..

Καλωσορίζουμε τους μαθητές της  Α΄ Δημοτικούκαι τους γονείς τους και είμαστε στη διάθεσή τους να τους βοηθήσουμε κατά την περίοδο προσαρμογής στο Δημοτικό Σχολείο.
Εάν είστε γονείς μαθητών/τριών της Α’ τάξης παρακαλείσθε να στείλετε την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας στην οποία επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα μας, αποστέλλοντας ένα μήνυμα στο email του Συλλόγου με διεύθυνση goneis3oudimvril@gmail.com με θέμα «ΤΟ EMAIL ΜΟΥ». Το ίδιο ισχύει και για όσους έχετε παιδιά σε μεγαλύτερες τάξεις αλλά δεν λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα από το Σύλλογο. Μέσα στο μήνυμά σας αναγράψτε τα ακόλουθα: Το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας μας μαζί σας & το ονοματεπώνυμο και τάξη κάθε παιδιού σας.Ειδικά για τους γονείς της Α΄ τάξης θα γίνει μία συνάντηση γνωριμίας με το ΔΣ του Συλλόγου μας ώστε οι συγκεκριμένοι γονείς να ενημερωθούν για το σχολείο μας, τις δράσεις μας και να συζητήσουμε μαζί τους όποια θέματα επιθυμούν.
Τέλος, ενημερώνουμε, όλους του γονείς, ότι πολύ σύντομα θα λάβετε ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συλλόγου της φετινής χρονιάς οι οποίες θα περιλαμβάνουν: Χορό, Ζωγραφική, Κιθάρα, Δεύτερη Ξένη Γλώσσα, Σκάκι & άλλες προτάσεις σας. Μόλις καταγραφούν οι ώρες διαθεσιμότητας των δασκάλων θα σας ειδοποιήσουμε για να δηλώσετε συμμετοχή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.