Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Μαθήματα Συλλόγου
Tο Δ.Σ. ενημερώνει όλους τους γονείς & κηδεμόνες του σχολείου μας, ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διοργάνωση δραστηριοτήτων στο σχολείο μας.Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή των παιδιών σας σε μία ή περισσότερες από τις δραστηριότητες: ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΚΙΘΑΡΑ, ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΟΡΟΙ, ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ, ΣΚΑΚΙ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τις αντίστοιχες Ηλεκτρονικές Φόρμες Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο αντίστοιχο link που ακολουθεί, μέχρι την Πέμπτη 15/10/2015. Αν μέχρι την Πέμπτη 08/10/2015, υπάρχει ο κρίσιμος αριθμός παιδιών για την έναρξη των δραστηριοτήτων, το ραντεβού με τους/τις δασκάλους/ες των δραστηριοτήτων, για την έναρξή τους, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09/10/15 και ώρα 7μμ στο χώρο του σχολείου, διαφορετικά την επόμενη Παρασκευή την ίδια ώρα στο ίδιο χώρο.
Μέσα στις φόρμες θα βρείτε πληροφορίες για τα μαθήματα αλλά και ενδεικτικές μέρες και ώρες μαθημάτων οι οποίες θα οριστικοποιηθούν μετά από τις συναντήσεις σας ομαδικά με τους δασκάλους.


ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
ΚΙΘΑΡΑ
ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΟΡΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ
ΣΚΑΚΙ
ΓΑΛΛΙΚΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
ΙΣΠΑΝΙΚΑ


Τέλος, ενημερώνουμε όλους τους γονείς & κηδεμόνες ότι πολύ σύντομα θα λάβετε ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συλλόγου της φετινής χρονιάς για «μεγάλους».
Η συμμετοχή θα γίνει πάλι με ηλεκτρονικές φόρμες από το blog του συλλόγου: Μόλις αποφασιστούν και οργανωθούν οι δραστηριότητες αυτές, θα σας ειδοποιήσουμε ηλεκτρονικά με mail για να δηλώσετε συμμετοχή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση goneis3oudimvril@gmail.com