Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Ελάτε στο Αποκριάτικο Πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας, το Σάββατο 05.03.2016, να διασκεδάσουμε με πολύ κέφι όλοι μαζί, γονείς & παιδιά.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας ζητά αποφασίσετε κατά πλειοψηφία για το χρόνο πραγματοποίησης της εκδήλωσης: i μεσημέρι, ii βράδυ. Μπείτε λοιπόν, από την εικόνα, στη φόρμα ενδιαφέροντος  και δηλώστε την προτίμησή σας μεταξύ των δύο επιλογών. Απαντήστε μέχρι τις 29/02.https://docs.google.com/forms/d/1Et6_2nQu4i0CtkYk6hdV2LieYp556qsAfu-ah3XmwDk/viewform?usp=send_form

Όπως κάθε χρόνο θα στρωθεί μπουφές στην είσοδο, όπου θα σερβιριστούν τα φαγώσιμα που εμείς οι γονείς θα φέρουμε. Αναψυκτικά & χυμοί ευπρόσδεκτα, μαζί με αυτά που θα προσφέρει ο σύλλογος. Θα υπάρχει εμφιαλωμένο νερό & αλκοόλ για τους μεγάλους...


Για την επιτυχία της εκδήλωσης θα θέλαμε την ενεργό συμμετοχή σας για να διαμορφώσουμε  με τις ιδέες σας, από κοινού το χαρακτήρα της εκδήλωσης.
Δηλώστε συμμετοχή, από την εικόνα,  στην ίδια φόρμα ενδιαφέροντος και ελάτε την Παρασκευή 04.03.2016 & ώρα 7.30μμ στο χώρο του σχολείου να συζητήσουμε και να οργανωθούμε.


Σας περιμένουμε με πολύ κέφι,
να ετοιμάσουμε το πάρτι μας και να διασκεδάσουμε