Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Πασχαλινό Bazaar

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο 2ο πασχαλινό παζάρι του σχολείου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.





Το σύνολο των εσόδων του παζαριού θα διατεθεί από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τις λειτουργικές ανάγκες του σχολείου μας.

Η οικονομική κρίση και η επακόλουθη μειωμένη χρηματοδότηση του σχολείου μας δημιουργεί σημαντικές ελλείψεις στις οποίες συνδράμει ο Σύλλογος μέσω των τακτικών εσόδων του. Οι ανάγκες όμως είναι μεγαλύτερες από τις δυνατότητές μας γι' αυτό και σας καλούμε φέτος να αγοράσετε τις λαμπάδες των παιδιών, των οικογενειών σας από το πασχαλινό μας παζάρι. Οι λαμπάδες θα κατασκευασθούν από τα παιδιά του σχολείου μας με την βοήθεια των δασκάλων των εικαστικών.
Πέρα από λαμπάδες, το παζάρι θα περιλαμβάνει πώληση: μεταχειρισμένων βιβλίων & σε καλή κατάσταση παιχνιδιώνκεριώνκοσμήματος και διαφόρων ειδών όπως: κουλουράκιαγλυκά, φαγητά, χυμούςπασχαλινές δημιουργίες.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, η συνδρομή σας θεωρείται πάρα πολύ σημαντική αφού έτσι θα ενισχύσετε το σχολείο των παιδιών μας.

Πως μπορείτε να συμμετάσχετε:
Όσοι από εσάς θέλετε να προσφέρετε αφιλοκερδώς είδη που αναφέρονται προς πώληση, μπορείτε να τα φέρετε στον χώρο του σχολείου μας την Παρασκευή 15 Απριλίου από 18:00 – 20:00μμ & το Σαββάτο 16 Απριλίου από 11:00 πμ – 12:00μμ.
Όσοι από εσάς θέλετε να προσφέρετε αντικείμενα έναντι αντιτίμου, μπορείτε να ενοικιάσετε πάγκο πώλησης απευθυνόμενοι στο Δ.Σ. του Συλλόγου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο goneis3oudimvril@gmail.com
Επίσης, παρακαλούμε τις μαμάδες αλλά και τους μπαμπάδες να συνεισφέρουν με γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια και ότι άλλο έχουν δυνατότητα και να τα προσφέρουν προς πώληση.
Τα παιδιά, και ιδιαίτερα οι μεγαλύτερες τάξεις, μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν στην διαδικασία της πώλησης.

Για την καλύτερη λειτουργία του παζαριού θα ξεχωρίσουμε τις δραστηριότητες ανάλογα με την τάξη. Η ακριβής κατανομή των δραστηριοτήτων θα σας κοινοποιηθεί σε νεότερη επικοινωνία.

Θα θέλαμε να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι η εθελοντική εργασία έτσι ώστε να κάνουμε αυτό το παζάρι σπουδαίο.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να μας υποστηρίξετε, παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο email του συλλόγου μας goneis3oudimvril@gmail.com μέχρι και την 10η Απριλίου 2016.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
3ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων