Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Εκδηλώσεις Λήξης Σχολικής ΧρονιάςΠριν αποχαιρετήσουμε το σχολείο μας, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, όπως κάθε χρόνο, έχει ετοιμάσει κάποιες εκδηλώσεις, όπου τα απογευματινά εργαστήρια του συλλόγου παρουσιάζουν τις δουλειές τους, καθώς και τη γιορτή αποφοίτησης για τους μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης.ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΟΡΟΥ
Το εργαστήρι Χορού θα παρουσιάσει τη δουλειά του, την Παρασκευή 10/06/2016 και ώρα 7:30 μ.μ.. Τα παιδιά των τμημάτων χορού θα μας παρουσιάσουν χορογραφίες που έχουν δουλέψει με όρεξη και μεράκι καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΙΘΑΡΑΣ
Το εργαστήρι Κιθάρας θα παρουσιάσει τη δουλειά του, το Σάββατο 11/06/2015 και ώρα 10:30 π.μ., στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Σχολείου. Κάθε μαθητής/τρια κιθάρας, θα εκτελέσει τα δικά του μουσικά κομμάτια, που θα πλαισιωθούν και με ομαδικές μουσικές εκτελέσεις.

EΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Τα τμήματα ζωγραφικής θα εκθέσουν τα έργα τους στον κεντρικό διάδρομο του σχολείου, ώστε να μπορέσουμε όλοι να τα θαυμάσουμε.
Θα μπορέσετε να επισκεφθείτε την έκθεση την Παρασκευή 10/6  πριν και μετά την παρουσίαση της δουλειάς του εργαστηρίου του Χορού και το Σάββατο 11/6 πριν και μετά την παρουσίαση της δουλειάς του εργαστηρίου της Κιθάρας.
Τα έργα των παιδιών θα τα παραλάβετε σε συνεννόηση με την δασκάλα της ζωγραφικής.ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ


Παρασκευή 10/06/2016 και ώρα 8:00 μ.μ., μετά τη λήξη της παρουσίασης της δουλειάς του εργαστηρίου του Χορού, θα ξεκινήσει η γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ΄ τάξης. Αρχικά με την παράδοση των Λευκωμάτων και στη συνέχεια μουσική, χορός και φαγώσιμα κι αναψυκτικά που θα προσφέρει ο Σύλλογος & όσοι από τους γονείς της ΣΤ επιθυμούν. Ελπίζουμε τα παιδιά της έκτης τάξης να αποχαιρετίσουν με ωραίες αναμνήσεις το Δημοτικό και να ξεκινήσουν με δύναμη, ήθος και γνώση το Γυμνάσιο. Η γιορτή αυτή θα γίνει  για τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης υπό την επίβλεψη μελών του Συλλόγου.


Ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους των παραπάνω δραστηριοτήτων μας για τη συνεργασία και τη διάθεσή τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ευχόμαστε να περάσετε όμορφα στις παραπάνω εκδηλώσεις κι εσείς και τα παιδιά σας  που το αξίζουν πιο πολύ απ' όλους, για την προσπάθεια και τα επιτεύγματά τους.