Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ανανέωση ιστοσελίδας του Συλλόγου


Σας καλωσορίζουμε στη ανανεωμένη ιστοσελίδα (blog) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Η νέα μας διεύθυνση είναι πλέον: http://3dimvril.blogspot.gr/


Στόχος για τη δημιουργία της, είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των μελών μας για τη λειτουργία και τις δράσεις του Συλλόγου. Πεποίθηση μας είναι ότι ο ενημερωμένος γονέας είναι και περισσότερο ενεργός.



Στο νέο αυτό εγχείρημα, μας βοήθησαν οι γονείς Διονύσης Κοντογιώργης και Αλέξ. Κινίνης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την εθελοντική προσφορά και τη βοήθειά τους. Με την συμμετοχή του αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Στ. Χατζησάββα, πιστεύουμε ότι ετοίμασαν μια νέα ιστοσελίδα εύχρηστη και λειτουργική. 


Ελπίζουμε η προσπάθεια μας να γίνει δεκτή με χαρά και από τους υπόλοιπους γονείς και η νέα ιστοσελίδα να βοηθήσει ώστε να υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ του Συλλόγου και των γονέων.

Για να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις, μπορείτε να καταχωρήσετε το e-mail σας στην νέα σελίδα στο πεδίο «Εισάγετε το email σας προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις».

Παραμένουμε ανοιχτοί σε σχόλια και προτάσεις για την νέα μας ιστοσελίδα και ελπίζουμε στην συμβολή και άλλων γονέων στις δράσεις του Συλλόγου μας.