Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Τριών Ιεραρχών - Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

3ο Δ.Σ. Βριλησσίων                ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 25-1-2017                                          
Αγαπητοί γονείς,


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να συγχαρούμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας, που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές και είμαστε βέβαιοι ότι η άριστη συνεργασία που είχαμε θα συνεχιστεί και την επόμενη θητεία του νέου ΔΣ.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο σας για τη δωρεά ενός ακόμη διαδραστικού πίνακα στο σχολείο μας και για την πρόθεση του να αγοράσει ένα νέο ηχοσύστημα για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, μιας και είχε κλαπεί στην τελευταία διάρρηξη του σχολείου.

Μετά τη διάρρηξη, το σχολείο μας επέλεξε μέσα από μειοδοτικό διαγωνισμό την τοποθέτηση συναγερμού στο σχολείο μας, για αποφυγή εκ νέου δυσάρεστων περιστατικών που προσβάλουν τον πολιτισμό και την παιδεία μας σαν κοινωνία.

Θα θέλαμε επίσης με την παρούσα ανακοίνωση να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 30-1-2017, ημέρα των Τριών Ιεραρχών, ΜΟΝΟ οι μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο μας στις 8:10 και με συνοδεία των εκπαιδευτικών θα μεταβούν στον Ιερό Ναό του Αγ Αντωνίου για την παρακολούθηση της θείας λειτουργίας. Μετά το τέλος της λειτουργίας θα επιστρέψουν στο σχολείο - περίπου 10:00 η ώρα- όπου θα παραλάβουν τον άρτο και θα αποχωρήσουν. Οι υπόλοιποι μαθητές δεν θα προσέλθουν διότι ο παραπάνω ναός είναι πολύ μικρός και με δεδομένο ότι θα υπάρχουν και αλλά σχολεία δε δύναται η προσέλευση όλων των μαθητών. Το ολοήμερο ΔΕΝ θα λειτουργήσει.

Σε περίπτωση βροχής οι μαθητές θα μεταβούν και θα αποχωρήσουν από την εκκλησία με ευθύνη των γονέων τους.


Την ΤΡΙΤΗ 31-1-2017 το πρώτο δίωρο θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο σχολείο μας και οι «τυχεροί» μαθητές θα παραλάβουν μια δωροεπιταγή προσφορά του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ