Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστίες

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

μετά την ολοκλήρωση της αποκριάτικης γιορτής του σχολείου μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη σας συμμετοχή, τη διάθεσή σας και το κέφι σας!

Ευχαριστούμε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και προσέφεραν στη γιορτή φαγητά και ποτά.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που βοήθησαν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της γιορτής, στις προετοιμασίες, στη διεξαγωγή αλλά και στον καθαρισμό του χώρου.

Ευχαριστούμε την ομάδα της οργάνωσης της γιορτής και συγκεκριμένα τους γονείς Σοφία Γαλιώτου, Γιάννα Καλύβα, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου και Ιωάννα Πρα καθώς και τη Γ.Γ του Συλλόγου Στέλλα Κεσίνη. Η προσφορά τους ήταν σημαντική, το κέφι και η ενέργειά τους απαραίτητα συστατικά για την επιτυχή διοργάνωση της γιορτής!

Ευχαριστούμε τον παππού μαθητή, κ.Κων/νο Παπαχριστοδούλου για τη συμμετοχή του στο παραδοσιακό κομμάτι της γιορτής με την τσαμπούνα του και τη μητέρα μαθήτριας, κ.Μαρία Γιαννακάκου για την προσφορά των πον πον που στόλισαν το χώρο.

Ευχαριστούμε τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ & MY MARKET για τις ευγενικές τους χορηγίες.

Ευχαριστούμε την ομάδα "zumba time" για την εθελοντική της συμμετοχή στη γιορτή.

Ελπίζουμε ότι το θετικό κλίμα που υπάρχει θα εξακολουθήσει και η καλή συνεργασία του νέου Δ.Σ. με τα μέλη, θα προσφέρει μελλοντικά κι άλλες εμπειρίες στα παιδιά μας!