Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Έρανος

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Μια οικογένεια του σχολείου μας βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση λόγω σοβαρής ασθένειας και ανεργίας. Η περίπτωση είναι γνωστή στη Δ/νση του σχολείου και έχει επιληφθεί σχετικά η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων. 

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας συζητήθηκε το θέμα και αποφασίσαμε να στηρίξουμε την οικογένεια σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου κατ΄αρχήν με έρανο ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα βοηθήσει να καλυφθούν κάποιες πρώτες, βασικές τους ανάγκες έως ότου βρεθεί μια πιο οριστική λύση.


Ο έρανος θα διενεργηθεί την εβδομάδα που θα ακολουθήσει (20/3 έως 24/3). Καλούμε τα μέλη μας να προσφέρουν ό,τι ποσό επιθυμεί και δύναται ο καθένας σε κλειστό φάκελο στη δασκάλα/ο της κάθε τάξης. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα το διαχειριστεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου για την ανακούφιση της οικογένειας.

Επιπλέον αν κάποιοι έχετε υπόψη σας την προσφορά και κάποιου άλλου τρόπου βοήθειας (π.χ. προσφορά σε είδος, υπηρεσίες , κλπ ) ή μπορείτε να συνδράμετε στην εξεύρεση εργασίας για τη μητέρα παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με τη Δ/νση του σχολείου. 

Ελπίζουμε στην ανταπόκριση και τη στήριξη όλων.