Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Aίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών


Αγαπητοί γονείς,

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του νομικού προσώπου Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο πλαίσιο της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" για την σχολική χρονιά 2017-2018 ξεκινάει τη λειτουργία των Κ.Δ.Α.Π. αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων για παιδιά από 5-12 ετών και να την στεγάσει σε επιλεγμένα σχολεία του Δήμου (3ο και 6ο Δημοτικό).

Η Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να επιστραφεί έως 30/5/2017. Τα Δικαιολογητικά θα μαζεύονται στα γραφεία του Οργανισμού (Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων, Ολυμπιονικών και Σπύρου Λούη): το αργότερο έως 2/6/2017.

Τα Κ.Δ.Α.Π. είναι Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, δηλαδή δομές όπου παιδιά ηλικίας 5 -12 ετών απασχολούνται δημιουργικά κατά τις απογευματινές ώρες και τους καλοκαιρινούς μήνες από τις αρχές Ιουνίου έως και τον Ιούλιο τα παιδιά θα απασχολούνται το πρωί.

Στα Κ.Δ.Α.Π. απασχολούνται τα παιδιά ΔΩΡΕΑΝ κάνοντας αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις ή ακόμη παιχνίδια λόγου και αριθμών.



Δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και την αίτηση ΕΔΩ

Σημειώνουμε ότι ο Σύλλογος ενημερώθηκε τηλεφωνικά σχετικά στις 24/5. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση απευθυνθείτε στο Δήμο.