Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 22/6, ώρα 17.30 στο σχολείο μας: Ανοικτή συνάντηση Δημάρχου με δημότες για τη Βιώσιμη Κινητικότητα και Ερωτηματολόγιο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 22/6 και ώρα 17.30-20.00 θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου  συνάντηση   Ανοιχτής Ενημέρωσης του Δημάρχου Βριλησσίων με τους δημότες με θέμα τη ‘Βιώσιμη Κινητικότητα στα Βριλήσσια’. 

Πιστεύουμε  ότι θα έχουμε την  ευκαιρία να διατυπώσουμε τους προβληματισμούς μας σχετικά με την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών μας στο σχολείο  και να επιδιώξουμε την  αντιμετώπισή τους και σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε.

Δείτε σχετικά ΕΔΩ

Στο ίδιο πλαίσιο, σας προωθούμε σύνδεσμο του ιστότοπου του Δήμου Βριλησσίων σχετικά με το "Σχέδιο Αστικής Βιώσιμης Κινητικότητας" στον Δήμο όπου λειτουργεί  ειδικό ερωτηματολόγιο για τους δημότες με στόχο να να διαμορφωθεί ο νέος χάρτης των μετακινήσεων στην πόλη.

Ελπίζουμε να το βρείτε ενδιαφέρον, να συμμετέχετε και να συμβάλλετε με τις παρατηρήσεις σας στην αντιμετώπιση των θεμάτων της ασφαλούς πρόσβασης των παιδιών   στο σχολείο μας.