Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Γιορτή αποφοίτησης

To Σάββατο 10/6 ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων οργάνωσε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης του σχολείου που ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους στο Δημοτικό και ετοιμάζονται για τη μετάβασή τους στο Γυμνάσιο.

Οι δάσκαλοί τους ήταν εκεί για να τους αποχαιρετήσουν.

Τα παιδιά διασκέδασαν με μουσική και καραόκε ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν το παγωτό! Στο τέλος δόθηκαν τα λευκώματα που επιμελήθηκε ο Σύλλογος με τις σκέψεις και τις αναμνήσεις των παιδιών καθώς και τις ευχές του Διευθυντή, των δασκάλων και του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων για καλή πρόοδο.

Ευχαριστούμε τους γονείς της ΣΤ’ τάξης που βοήθησαν στις προετοιμασίες του πάρτι και συγκεκριμένα τους, κ.κ. Δέσποινα Βαρβαγιάννη, Αλέξανδρο Κινινή, Λένα Νασίδη, Ρένα Ξενούλη, Ηλία Παντελίδη & Αρετή Χαρίτου και τον φωτογράφο κ. Γ. Τουλιάτο για την προσφορά του λευκώματος.

Ήταν μια γλυκιά βραδιά που διοργανώθηκε με αγάπη από το Σύλλογο και που ελπίζουμε να ευχαριστήθηκαν τα παιδιά. Ευχόμαστε οι ωραίες αναμνήσεις, οι γνώσεις και οι φιλίες απο τα χρόνια του Δημοτικού να είναι εφόδιο ώστε όλα τα επόμενα χρόνια να είναι εξίσου όμορφα και δημιουργικά!