Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Υπενθύμιση: Κάλεσμα σε συνάντηση και δράση με τους "Αγρόσχολους". Κυριακή 19/11 στη Ναυτική Βάση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με χαρά σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή που μας έρχεται, στις 19 Νοεμβρίου και ώρα 10.30, σας περιμένουμε στην πρώην Ναυτική Βάση για να χαρούμε μαζί τα χρώματα και τις μυρωδιές του φθινοπώρου.

Μετά τον πρώτο καφέ (το ΔΣ θα προσφέρει καφέ, αλλά δεν λέμε ποτέ όχι και στη δική σας συμβολή) και την κουβεντούλα θα μας πάρουν από το χέρι, μικρούς και μεγάλους, η κ. Ολυμπία Αρχοντάκη και οι "Αγρόσχολοι" για να μας μυήσουν στα μυστικά του φυτέματος μαρουλιών και ζαρζαβατικών, μιας και «Τα μαρούλια δεν φυτρώνουν στη σακούλα του μανάβη»!

Σειρά μετά έχουν οι μικροί μας φίλοι που με τη βοήθεια της κ. Ολυμπίας θα μεταφέρουν στο χαρτί αυτά που μύρισαν, είδαν και βίωσαν. Γι αυτό απαραίτητα οι μικροί μας φίλοι φέρνουν μαζί τους τους μαρκαδόρους και τις ξυλομπογιές τους.

Στη συνέχεια θέση έχει το παιχνίδι. Μικροί και μεγάλοι θα αναμειχθούμε για να παίξουμε, να γελάσουμε και να χαρούμε.

Κάπου εκεί θα έχουμε πεινάσει κιόλας, οπότε αντί να πάει να φάει ο καθένας μόνος του, θα στρώσουμε τα στρωσίδια μας και θα μοιραστούμε το φαγάκι που θα έχουμε φέρει. Γι αυτό απαραίτητα φέρνουμε στρωσίδια, το ταπεράκι με το φαγητό μας και τα μαχαιροπίρουνά μας.
 

Όσοι λοιπόν δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή, δηλώστε τώρα!

Όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή μη ξεχαστείτε!

Σας περιμένουμε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 10.30!
 
Πρόσβαση στο χώρο
Πρόσβαση  από Λ.Πεντέλης, Κισσάβου-Καλιανίου:
Από Λ.Πεντέλης- στρίβουμε δεξιά στα φανάρια μετά το My Market-Jumbo, στην οδό Κισσάβου- στα 350μ στρίβουμε αριστερά ( στον 6ο δρόμο) στην οδό Αργυροκάστρου- στο τέρμα της, στρίβουμε πάλι αριστερά και αμέσως μετά την πλατειούλα, είναι η ΚΑΤΩ ΕΙΣΟΔΟΣ της Ν.Βάσης. Στην είσοδο βλέπουμε την κίτρινη ταμπέλα των προσκόπων. Αφού μπούμε στην είσοδο, παίρνουμε τον εσωτερικό δρόμο αριστερά. Στο τέρμα του βλέπουμε το φυλάκιο του Περιβολιού να μας κοιτά από ψηλά, στο αριστερό χέρι. https://goo.gl/maps/m6dB8ZRrkwt
 
Πρόσβαση  απο οδό Λ.Πεντέλης,Αναπαύσεως:
Από Λ.Πεντέλης, μετά το My Market-Jumbo και την οδό Κισσάβου, στρίβουμε δεξιά στα φανάρια της οδού Αναπαύσεως- στα 300μ δεξιά βρίσκουμε πλάτωμα με μεγάλη ψηλή αυλόπορτα (η ΠΑΝΩ ΕΙΣΟΔΟΣ )και μπαίνουμε στην Ν.Βάση- παίρνουμε τον εσωτερικό φιδωτό δρόμο κατηφορικά και κυκλικά μετά ανεβαίνοντας. Εκεί που τερματίζει, δεξιά είναι ξύλινο σπιτάκι των προσκόπων, αριστερά στο ύψωμα είναι το φυλάκιο και το περιβόλι των Αγρόσχολων Βριλησσού. https://goo.gl/maps/aaRmJ1s7jMM2