Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Σχολικός εκφοβισμός:Επόμενη συνάντηση, Δευτέρα 27/11, ώρα 19.30 για τις τάξεις Α,Β,Ε ΣΤ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Την Δευτέρα 20/11 πραγματοποιήθηκε το 1ο βιωματικό σεμινάριο για την αντιμετώπιση του ενδοσχολικού εκφοβισμού για τους γονείς της Γ' και Δ' τάξης,

H ομιλήτρια – συντονίστρια του σεμιναρίου κ. Αγγελική Σαρρή, ψυχολόγος στο Ψυχιατρικό Τομέα του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» και μητέρα μαθήτριας του σχολείου μας, ανέλυσε το φαινόμενο του «Σχολικού Εκφοβισμού».

Οι γονείς που συμμετείχαν μπόρεσαν να κατανοήσουν το φαινόμενο, ώστε να μπορέσουν να στηρίξουν και να βοηθήσουν τα παιδιά, αν ποτέ χρειαστεί. Μας έστειλαν μάλιστα και ευχαριστήρια επιστολή, την οποία και σας κοινοποιούμε!!!
Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση θα επαναληφθεί στις 27-11-2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30. Παρακαλούμε σημειώστε ότι λόγω αλλαγής στον προγραμματισμό των συναντήσεων η εκδήλωση θα απευθύνεται στους γονείς των τάξεων Α', Β', Ε ' και ΣΤ ' αλλά μπορούν να συμμετάσχουν και γονείς με παιδιά στην Γ' και Δ' τάξη που δεν μπόρεσαν να παραστούν στις 20/11
 
Για την καλύτερη οργάνωσή μας σας παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQGPG38Ku51nfGsYwSLFv3XB856zZQdBeWmFNtVyYVnwtz-g/viewform
 
Oι γονείς που τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου παρακολουθήσαμε το 1ο βιωματικό σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την Διευθύντρια του σχολείου μας για την πρωτοβουλία τους.
Ευχαριστούμε θερμά την ψυχολόγο ( και μητέρα μαθήτριας του σχολείου μας ) κα Σαρρή Αγγελική, ομιλήτρια – συντονίστρια του σεμιναρίου, για τη σαφήνεια και την απλότητα με την οποία παρουσίασε το θέμα, ώστε να ξεκαθαρίσουμε ένα θολό τοπίο σχετικά με τον εκφοβισμό. Επίσης για την στήριξη που μας πρόσφερε, ώστε να μπορέσουμε κι εμείς με τη σειρά μας να στηρίξουμε αποτελεσματικά τα παιδιά μας στην αντιμετώπιση ενός υπαρκτού προβλήματος που μπορεί να σκιάσει τη ζωή τους.
Πολύτιμες οι σκέψεις και οι εμπειρίες που κατέθεσαν οι συμμετέχοντες γονείς.
Φύγαμε πιο δυνατοί και αισιόδοξοι.
Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να βρει μιμητές και συνεχιστές.