Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Παραμυθοϊστορίες με Συναισθήματα

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,
αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη αξία της συναισθηματικής καλλιέργειας των παιδιών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλεί  για να πραγματοποιήσει ένα εργαστήριο με θέμα:

«Παραμυθοϊστορίες με Συναισθήματα»

Το εργαστήριο αυτό είναι σχεδιασμένο για να συμμετέχουν μαζί ενήλικες και παιδιά με στόχο να αναγνωρίσουν την αξία όλων των συναισθημάτων στη ζωή, τόσο των ευχάριστων όσο και των δυσάρεστων. Το εργαστήριο πραγματοποιείται με το κινητό διαδραστικό έκθεμα του Μουσείου «Ο Κόσμος των Παραμυθιών», χρησιμοποιεί ως εργαλείο το παραμύθι και είναι βιωματικό.

Η φιλοσοφία του Μουσείου Συναισθημάτων βασίζεται στη γνώση ότι ενθαρρύνοντας τα παιδιά να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να κατανοήσουν τον κόσμο των συναισθημάτων τους, βοηθάμε να αναπτυχθούν σε δημιουργικούς και ευτυχισμένους ενήλικες με θέληση για τη ζωή και τις προκλήσεις της. Εκτός από το αρχικό εργαστήριο για όλα τα συναισθήματα, το Μουσείο Συναισθημάτων πραγματοποιεί σειρά εργαστηρίων, το καθένα αφιερωμένο σε διαφορετικό συναίσθημα.
 
Το εργαστήριο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 11.00 π.μ., αλλά θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον 40 συμμετοχές ενηλίκων και παιδιών.

Το κόστος συμμετοχής είναι 6€ το άτομο (6€ ο γονέας και 6€ το παιδί) και είναι απαραίτητο η συμμετοχή να προπληρωθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου. Το Μουσείο Συναισθημάτων είναι μη κερδοσκοπικός φορέας και η λειτουργία του βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στα έσοδα των εισιτηρίων από τις δράσεις που πραγματοποιεί.

Όποιος ενδιαφέρεται δηλώνει συμμετοχή – ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – στην ακόλουθη φόρμα: https://goo.gl/forms/oHlNwdI5BnHX5eiE2

Επίσης, προπληρώνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου (Δίνετε στο παιδί τα χρήματα σε κλειστό φάκελο με τα ονόματα παιδιού και γονιού και θα περάσει μέλος του Συλλόγου να τα παραλάβει).