Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Εγκαινιάστηκε η βιβλιοθήκη μας!

Την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, σε γιορτινή ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικα κάλαντα, κεράσματα και "εργαστήρι ευχών", η βιβλιοθήκη του σχολείου μας άνοιξε για τους μαθητές!

Ο χώρος, ζεστός και λειτουργικός, διαμορφώθηκε με οικονομική συμμετοχή του σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και με την εθελοντική, προσωπική εργασία των μελών του Συλλόγου μας, κ. Χρ. Χάρμπα, Στ.Κεσίνη, Αλ. Παπαγεωργίου, Κ. Μαρτίνη και Δημ. Γιαννακάκο στον σχεδιασμό και στον εξοπλισμό της αίθουσας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους γονείς που εργάστηκαν με κέφι για την δημιουργία της βιβλιοθήκης και το σχολείο για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη προς τον Σύλλογο.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα παιδιά των τμημάτων κιθάρας και του μουσικού εργαστηρίου "Πεισματάρηδες" από τις απογευματινές δραστηριότητες στο σχολείο και τους δασκάλους τους κ. Γ. Κουσουνάδη και Χ. Σταματίου, που έντυσαν με χριστουγεννιατικές μελωδίες την εκδήλωση, τους γονείς που πρόσφεραν κεράσματα καθώς και τον Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Ξ. Μανιατογιάννη που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Ελπίζουμε ο νέος χώρος της βιβλιοθήκης να γίνει πόλος έλξης για τα παιδιά μας, να βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά στα βιβλία και να φιλοξενήσει δράσεις παράλληλες και συμπληρωματικές της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Επιλέξτε "Διαβάστε περισσότερα" για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες.