Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σας καλεί στην αποκριάτικη γιορτή που οργανώνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 17.00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο σχολείο.

Μικροί και μεγάλοι, ελάτε να γλεντήσουμε σε ένα ξέφρενο πάρτι στους ρυθμούς του.... Τσίρκου. Εσείς βάζετε το κέφι και εμείς βάζουμε έναν πολύ κεφάτο DJ, φωτορυθμικά, ντισκόμπαλες και έναν Διευθυντή Τσίρκου που μαζί με μια χορεύτρια και τον ζωγράφο Σαγκάλ θα μας μπλέξουν σε περιπέτειες.

Μικροί και μεγάλοι έρχεστε ντυμένοι αποκριάτικα επιστρατεύοντας όλο σας το δημιουργικό ταλέντο για να εντυπωσιάσετε στον διαγωνισμό χορού! Μπορείτε να φέρετε τις σερπαντίνες σας, αλλά ΟΧΙ ΧΑΡΤΟΠΟΛΤΟ ΚΑΙ ΣΠΡΕΙ.

Και επειδή πάρτι χωρίς φαγητό και ποτό δεν νοείται, παρακαλείσθε να συμπληρώσετε την προσφορά σας ανάλογα με την κατηγορία τροφίμου που αντιστοιχεί στο τμήμα του παιδιού σας. (ΕΔΩ)

Και μιας και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, παρακαλείσθε να συμπληρώσετε στην φόρμα που ακολουθεί την εθελοντική σας διάθεση για βοήθεια κατά τη διάρκεια της γιορτής, την οποία θα χρειαστούμε οπωσδήποτε. (ΕΔΩ)

Πρόγραμμα Γιορτής
17.00 – 18.00 Υποδοχή
18.00 – 19.30 Το Τσίρκο του Σαγκάλ
19.30 – 20.30 Διαγωνισμοί χορού & κοστουμιού, Καραόκε
20.30 – 21.00 Πινιάτα

Σας περιμένουμε όλους!
Μην ξεχνάτε ότι αποκριάτικα πάρτυ θα γίνουν πολλά μεν αλλά του σχολείου είναι πάντα το καλύτερο!