Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Η αποκριάτικη γιορτή μας


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το φετινό αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου μας τα είχε όλα: μικρούς και μεγάλους μασκαράδες, μουσική, χορό, παιχνίδια με το τσίρκο Σαγκάλ, διαγωνισμούς χορού και καραόκε, πινιάτα και βέβαια, πλούσιο μπουφέ!

Σας ευχαριστούμε όλους που ήρθατε με καλή διάθεση και γιορτάσαμε με τα παιδιά μας το καρναβάλι!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχατε εθελοντικά στην οργάνωση της γιορτής και την προετοιμασία του χώρου, όλους εσάς που γεμίσατε τον μπουφέ με νοστιμιές, βοηθήσατε την ώρα της γιορτής και μείνατε στο τέλος για να παραδώσουμε το σχολείο σε καλή κατάσταση. Ευχαριστούμε επίσης και όλα τα παιδιά της Ε' και ΣΤ' τάξης που σε συνεργασία με τη δασκάλα εικαστικών κα Λύδία Τεντόμα διακόσμησαν τις μάσκες που έφτιαξε και διέθεσε ο Σύλλογος για να καλυφθεί μέρος των εξόδων της γιορτής !

Για την ζωηρή ατμόσφαιρα καρναβαλιού ευχαριστούμε θερμά το μέλος του Συλλόγου μας, κ. Ρένα Πανταζή, που ανέλαβε εθελοντικά την παρουσίαση της γιορτής και απογείωσε το κέφι!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Διευθύντρια του Σχολείου μας κ. Ευγ. Μπαζάνη.

Σημαντική βοήθεια στη διοργάνωση ήταν και η προσφορά δωροεπιταγών από τα super market της περιοχής μας Σκλαβενίτη (στην οδό Αγ.Αντωνίου) και Κρητικό (στην οδό Κύπρου) αντίστοιχα, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ και από δω.

Να ’μαστε όλοι καλά και του χρόνου! Καλή Σαρακοστή!
Επιλέξτε Διαβάστε περισσότερα για να δείτε φωτογραφίες