Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Αγώνας δρόμου 1 χλμ. για τα παιδιά του σχολείου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, στο πλαίσιο ποικίλων δράσεων για την ενίσχυση της επικοινωνίας των μελών του, διοργανώνει αγώνα δρόμου 1 χλμ. για τα παιδιά του σχολείου.
 
Ο αγώνας δρόμου έχει οριστεί για την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 11.00.π.μ.
Αφετηρία έχει οριστεί η Πλατεία Αναλήψεως και τέρμα η είσοδος του 3ου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Κρήτης.
 
Η διαδρομή του αγώνα είναι η ακόλουθη: Πλατεία Αναλήψεως – Οδός Αναλήψεως – Οδός Μακεδονίας – Οδός Κρήτης – 3Ο Δημοτικό Σχολείο.
Μετά τον αγώνα δρόμου θα ακολουθήσει στο σχολείο αγώνας μπάσκετ εκπαιδευτικών – γονέων για .....μια διαφορετικού είδους επικοινωνία.

Απαραίτητη προυπόθεση για να συμμετάσχει παιδί στον αγώνα είναι η προσκόμιση της Υπεύθυνης Δήλωσης του γονέα που επισυνάπτεται παρακάτω.

Προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης, κάθε παιδί συμμετέχει καταβάλλοντας 3€.

Στον αγώνα δρόμου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τα παιδιά του σχολείου που φοιτούν από την Α΄τάξη έως την ΣΤ΄τάξη, καθώς και τυχόν μεγαλύτερα αδέλφια τους. ΔΕΝ μπορούν να συμμετέχουν αδέλφια μικρότερα των 6 ετών. Μπορούν επίσης να δηλώσουν συμμετοχή και γονείς, με προσκόμιση Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα, χωρίς αντίτιμο.
 
Τα παιδιά θα τρέξουν τμηματικά (Α΄& Β΄Τάξη, Γ΄& Δ΄Τάξη, Ε΄& ΣΤ΄Τάξη) με διαφορά δεκαλέπτου. Κάθε παιδί θα παραλάβει τη φανέλα με το νούμερο συμμετοχής στην αφετηρία, μισή ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, εφόσον έχει ήδη προσκομίσει την Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα και καταβάλλει το αντίτιμο. Όλα τα παιδιά θα λάβουν μετάλλιο συμμετοχής. 

Ο αγώνας δρόμου είναι μια μεγάλη διοργάνωση με υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά την ασφάλεια των παιδιών. Προκειμένου να γίνει πραγματικότητα είναι απαραίτητη η παρουσία τουλάχιστον 20 εθελοντών, oι οποίοι θα συμμετάσχουν στην οργάνωση της εκδήλωσης (π.χ. διαδικασίες εγγραφής, διακοπή της  κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια του αγώνα κ.α). Οι εθελοντές-γονείς δεν θα μπορούν να τρέξουν στον αγώνα. Σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν 20 εθελοντές, ο αγώνας δρόμου θα ακυρωθεί.
 
Τι να κάνω για να συμμετάσχω στον αγώνα:
1. Συμπληρώνω ηλεκτρονικά τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018.
2. Συμπληρώνω την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα για τη συμμετοχή παιδιού
3. Συμπληρώνω την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα για τη συμμετοχή γονέα
4. Παραδίδω στον εκπαιδευτικό της τάξης τις Υπεύθυνες Δηλώσεις και το αντίστοιχο   αντίτιμο σε κλειστό φάκελο με ονοματεπώνυμο γονέα την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018.
 Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε με την συμμετοχή σας αυτή μας την προσπάθεια!