Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

O Σύλλογός μας συμμετέχει στην 6η Οικογιορτή Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
 
Την ερχόμενη Κυριακή, 1/4, ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει στην 6η Οικογιορτή Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού που θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του Συλλόγου Βριλησσός στην οδό Πάρνηθος 73  από τις 10 το πρωί έως τις 10 μ.μ
Θα διαθέσουμε  χειροτεχνίες των παιδιών, βιβλία και παιχνίδια που περίσσεψαν από το πασχαλινό μας bazzar. 
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα συμπληρώσουν τα έσοδα του bazaar  και θα διατεθούν επίσης για το βάψιμο του σχολείου εσωτερικά. 
Η Γιορτή Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού είναι μια συνάντηση -γιορτή των ομάδων της περιοχής μας που έχουν αναπτύξει δομές στον εθελοντισμό, την αλληλέγγυα-συνεργατική οικονομία και την οικολογία. Συμμετέχουν οι εθελοντικές ομάδες του Συλλόγου Βριλησσός,  οι Αγρόσχολοι, οι χειροτέχνες, οι παραγωγοί, οι φλογεροπαίκτες και μουσικοί του Βριλησσού κ.α.
Γίνεται στον όμορφο κήπο του Συλλόγου Βριλησσός, στην Οδό  Πάρνηθος 73 Μακεδονίας, εντός του πάρκου, στην πλατεία   Αντώνη Τρίτση . Ξεκινά από τις 10 το πρωί και περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, δράσεις  για παιδιά, ποδηλατόβολτα, μουσική, χορό και φαγητό και άλλες πολλές δράσεις.Μπορείτε να δείτε πληροφορίες και το πρόγραμμα εδώ.
Η είσοδος είναι δωρεάν. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Σας περιμένουμε όλους !