Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η συμμετοχή μας στην πεζοπορία και τη συντήρηση του μονοπατιού της ρεματιάς Βριλησσού

Η δράση πεζοπορίας και συντήρησης του μονοπατιού κατά μήκος της ρεματιάς του Βριλησσού την Κυριακή 13/5 ήταν πολύ ιδιαίτερη εμπειρία για τα μέλη μας που συμμετείχαν.

Μικροί και μεγάλοι, με την υποστήριξη της τοπικής φυσιολατρικής κίνησης "Βριλησσός", http://www.vrilisos.gr/ , κατεβήκαμε τη ρεματιά από τη Νέα Πεντέλη ως τα Μελίσσια. Χαρήκαμε τη δροσιά του νερού και των πλατανιών, εντυπωσιαστήκαμε με το πόσο κοντά μας είναι ένα τόσο ζωντανό οικοσύστημα, ενημερωθήκαμε από τα μέλη του «Βριλησσού» για τους κινδύνους που το απειλούν, βοηθήσαμε στον καθαρισμό του μονοπατιού και γνωριστήκαμε και καλύτερα μεταξύ μας! Το πρωϊνό μας έκλεισε με χαλάρωση και πικ-νικ στον κήπο του «Βριλησσού», στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

Συγχαίρουμε τον «Βριλησσό» για την πρωτοβουλία της προστασίας και τον ευχαριστούμε για την πρόσκληση, την ενημέρωση και την υποστήριξη σε όλη τη διαδρομή.

Ευχαριστούμε και όλους εσάς που αφιερώσατε το κυριακάτικο πρωϊνό σας και στηρίξατε τη δράση του Συλλόγου μας για τη γνωριμία αλλά και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στην περιοχή.