Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Απογευματινές δραστηριότητες συλλόγου

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Το Δ.Σ. του συλλόγου ενημερώνει τα μέλη του, ότι έχει αποστείλει αίτημα προς τη Διευθύντρια του σχολείου, το οποίο θα διαβιβαστεί στον Δήμο Βριλησσίων, προκειμένου να λάβει έγκριση για τη διοργάνωση δραστηριοτήτων στο σχολείο μας και την φετινή σχολική χρονιά.

Επισημαίνεται ότι, εκτός από την παραπάνω έγκριση, θα απαιτηθεί αφενός ικανός αριθμός συμμετεχόντων και αφετέρου η συμμετοχή των γονέων στην τήρηση της ασφάλειας και της καθαριότητας του (εσωτερικού) χώρου του σχολείου κατά τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τους, με την ίδια λογική που ίσχυσε κατά την περυσινή σχολική χρονιά, δηλαδή:

1) Θα ορισθεί ένας γονιός Υπεύθυνος ανά δραστηριότητα,  ο οποίος θα συντονίζει τους γονείς που θα αναλάβουν την επιτήρηση του χώρου με βάρδιες τις ώρες και μέρες που θα διεξάγεται η συγκεκριμένη δραστηριότητα,σε συνεννόηση και με τον αντίστοιχο εκπαιδευτικό.

2) Όλοι οι γονείς  θα δεσμευτούν ότι θα αναλάβουν εκ περιτροπής την επιτήρηση του χώρου τις ώρες και μέρες που θα διεξάγονται οι δραστηριότητες που θα παρακολουθούν τα παιδιά τους, με βάρδιες που θα προκύψουν καταρχάς με αλφαβητική σειρά.  
Με βάση τα περσινά δεδομένα εκτιμούμε ότι αυτή η ρύθμιση δεν θα απασχολήσει τον κάθε γονιό πάνω από μία ή δύο φορές το τρίμηνο.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας σε μία ή περισσότερες από τις δραστηριότητες συμπληρώνοντας την Ηλεκτρονική Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μέχρι την Τρίτη 18/9/2018. Σημειώνεται ότι οι μέρες και ώρες μαθημάτων είναι ενδεικτικές.

Η συμπλήρωση της φόρμας θα αποτελέσει ταυτόχρονα και Υπεύθυνη Δήλωση ότι θα αναλάβετε εκ περιτροπής την επιτήρηση του χώρου,  τις ώρες και μέρες που θα διεξάγεται η συγκεκριμένη δραστηριότητα που παρακολουθείτε.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΔΩ : https://goo.gl/forms/FSMjL6rMFs5lzJ7E3

Περισσότερες λεπτομέρειες θα συζητηθούν στην τακτική συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου, αφού πρώτα συγκεντρωθούν οι αιτήσεις συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεστε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.