Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,


Με μεγάλη χαρά, το Δ.Σ. του συλλόγου σας ενημερώνει ότι το σχολείο μας ομόρφυνε!

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Δήμος, με απόφαση της Α' Σχολικής Επιτροπής, πραγματοποίησε εργασίες χρωματισμών στις αίθουσες διδασκαλίας, στους διαδρόμους, στα κάγκελα και τις πόρτες, στις μπασκέτες και τους κοινόχρηστους χώρους. Στην αίθουσα εκδηλώσεων και την αίθουσα πληροφορικής οι αντίστοιχες εργασίες προβλέπεται να γίνουν το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου.


Όπως γνωρίζετε, το Δ.Σ. είχε αποφασίσει να διαθέσει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο περυσινό Πασχαλινό μπαζάρ, για εργασίες χρωματισμών στον εσωτερικό χώρο του σχολείου.

Κατόπιν της ευχάριστης εξέλιξης να αναλάβει ο Δήμος τις εργασίες αυτές και έπειτα από συζήτηση με τη διεύθυνση του σχολείου σχετικά με τις ανάγκες του, το Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση στις 7/9/2018, αποφάσισε να διαθέσει το ποσό είσπραξης του μπαζάρ (~1.200,00€) για την αγορά κουρτινών, συνεισφέροντας και επιπλέον χρήματα αν χρειαστεί.

Στις φρεσκαβαμμένες αίθουσες αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν καινούργιες κουρτίνες με ύφασμα black out, μετά τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας.

Η συνολική συνεισφορά του Συλλόγου μας για την αγορά και τοποθέτηση των κουρτινών ανέρχεται σε 1.800,00€, το δε υπόλοιπο ποσό για την αγορά τους (250€) διατέθηκε από τη Σχολική Επιτροπή, σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Μπαζάνη.

Καλορίζικα λοιπόν και μακάρι το όμορφο περιβάλλον να εμπνεύσει τους μικρούς μας μαθητές!

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για την ανακαίνιση αλλά και σε όλα τα μέλη που στηρίζουν το έργο του Συλλόγου!!!