Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Παρασκευή 19/10/2018 και ώρα 7.00 μ.μ.

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

λόγω μη απαρτίας την προγραμματισμένη ημερομηνία (11/10/2018), το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων συγκαλεί επαναληπτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, την Παρασκευή 19/10/2018 και ώρα 7.00 μ.μ. σε αίθουσα του σχολείου, με θέματα τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου (Δεκέμβριος 2016 – Οκτώβριος 2018) και τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εκπροσώπων στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Διευκρινίζεται ότι κάθε γονέας ή κηδεμόνας που είναι ταμειακά εντάξει, έχει δικαίωμα να δηλώσει υποψηφιότητα για τα όργανα του συλλόγου.

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου η Γενική Συνέλευση είναι σε απαρτία όταν παρευρίσκεται το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου αυτοπροσώπως ή με γραπτή εξουσιοδότηση. Εάν κατά την πρώτη συνάντηση δεν σχηματισθεί απαρτία, συγκαλείται αυτοδικαίως επαναληπτική Γ. Σ., ύστερα από οκτώ (8) ημέρες, στον ίδιο τόπο και χρόνο και με τα ίδια θέματα, οπότε βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη είναι παρόντα.

Η συμμετοχή σας, τόσο στη Γ.Σ., όσο και στις προσεχείς εκλογές, αλλά και η μετέπειτα συμβολή σας είναι απολύτως αναγκαία, καθώς μόνο με συλλογική προσπάθεια και την αρωγή όλων, ο Σύλλογος θα συνεχίσει πρώτα από όλα να υπάρχει και τελικά να συμβάλει πραγματικά στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και της ζωής των παιδιών μας σε αυτό.