Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Βριλησσίων συγκαλεί Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 7.00 μ.μ., σε αίθουσα του σχολείου, με θέματα τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου (Δεκέμβριος 2016 – Οκτώβριος 2018) και τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εκπροσώπων στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Ελεγκτικής Επιτροπής.
 
Διευκρινίζεται ότι κάθε γονέας ή κηδεμόνας που είναι ταμειακά εντάξει, έχει δικαίωμα να δηλώσει υποψηφιότητα για τα όργανα του συλλόγου.

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου η Γενική Συνέλευση είναι σε απαρτία όταν παρευρίσκεται το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου αυτοπροσώπως ή με γραπτή εξουσιοδότηση. Εάν κατά την πρώτη συνάντηση δεν σχηματισθεί απαρτία, συγκαλείται αυτοδικαίως επαναληπτική Γ. Σ., ύστερα από οκτώ (8) ημέρες, στον ίδιο τόπο και χρόνο και με τα ίδια θέματα, οπότε βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη είναι παρόντα.

Με βάση τα παραπάνω η επαναληπτική Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 7.00 μ.μ.

Η συμμετοχή σας, τόσο στη Γ.Σ., όσο και στις προσεχείς εκλογές, αλλά και η μετέπειτα συμβολή σας είναι απολύτως αναγκαία, καθώς μόνο με συλλογική προσπάθεια και την αρωγή όλων, ο Σύλλογος θα συνεχίσει πρώτα από όλα να υπάρχει και τελικά να συμβάλει πραγματικά στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και της ζωής των παιδιών μας σε αυτό.