Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το πασχαλινό μας παζάρι θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρες 16.00-20.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου. Στην αφίσα (σχεδιασμένη από τη μαμά του σχολείου μας Πέλη Κανέλογλου) που έχει ήδη αναρτηθεί στο blog μας μπορείτε να δείτε όλες τις δράσεις που θα γίνουν την ημέρα εκείνη.

Για να συνεισφέρετε στο παζάρι, στο σχολείο και στους συνανθρώπους μας, μπορείτε να:

-στείλετε μεταχειρισμένα βιβλία (παιδικά και ενηλίκων), παζλ και επιτραπέζια, όλα σε καλή κατάσταση, στους δασκάλους μέχρι 10/04

-φέρετε κουλουράκια, τσουρεκάκια, κεκάκια κλπ κατά προτίμηση σε συσκευασίες, την ίδια μέρα

-φέρετε είδη και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας (μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει σε χαρτικά: χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, χαρτοπετσέτες, βαμβάκι κλπ., καθώς και λάδι. Αλλά και τα τρόφιμα όπως ζυμαρικά, όσπρια, σάλτσες, κονσέρβες κλπ είναι και αυτά πάντα απαραίτητα). Οι φύλακες του σχολείου μπορούν να σας ενημερώσουν πού να τα τοποθετήσετε, ή μπορείτε να τα φέρετε και την ίδια μέρα στο παζάρι

-φέρετε βότσαλα και αυγά βρασμένα για να ζωγραφίσουν τα παιδιά.

Και βέβαια μην ξεχνάτε τη λαχειοφόρο μας με το μεγάλο δώρο: 2 διανυκτερεύσεις για τετραμελή οικογένεια στην Καρύταινα Αρκαδίας! Υπενθυμίζουμε ότι λαχνούς μπορείτε να προμηθεύεστε με 1 ευρώ τον έναν, από τα μέλη του Δ.Σ. μέχρι και την ημέρα του παζαριού.

Στο παζάρι μας είναι ευπρόσδεκτοι φίλοι και συγγενείς, μην παραλείψετε να τους ενημερώσετε!

Τα έσοδα, εκτός από την ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου μας, θα δοθούν και στο Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα», καθώς και στην αγορά νέων βιβλίων για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.



Και καλή αντάμωση!
Με Φιλικούς Χαιρετισμούς,

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 
του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων.