Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες συμμετείχατε και φέτος στο αποκριάτικο πάρτι του σχολείου μας και διασκεδάσατε μαζί μας.

Ελπίζουμε οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι μας να διασκέδασαν στο πάρτι που τα είχε όλα: μουσική, χορό, παιχνίδια και διαγωνισμούς από το bobos club.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσους και όσες συμμετείχατε στην προετοιμασία του χώρου, εσάς που βοηθήσατε στο σερβίρισμα κατά τη διάρκεια της γιορτής, εσάς που μετά το τέλος της γιορτής βοηθήσατε στην παράδοση του χώρου στην αρχική του κατάσταση, και εσάς που συνεισφέρατε στον μπουφέ.

Σημαντική βοήθεια στη διοργάνωση ήταν και η προσφορά δωροεπιταγής από το super market  Σκλαβενίτης (στην οδό Αγ. Αντωνίου) και ειδών από το super market Κρητικός (στην οδό Κύπρου) αντίστοιχα, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε πολύ. 

Η ενεργή συμμετοχή όλων στις δράσεις του Συλλόγου μας μας φέρνει πιο κοντά και κάνει και τα παιδιά και εμάς να νιώθουμε μέλη μιας ζεστής κοινότητας, αφού όταν οι δράσεις γίνονται από κοινού, πολλαπλασιάζεται η χαρά, και ενισχύονται οι ανθρώπινοι δεσμοί.

Να  ’μαστε όλοι καλά να ανταμώνουμε, να συνεργαζόμαστε και να συνδεόμαστε.

Και του χρόνου, καλή Σαρακοστή!