Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/03/2023

 


Αγαπημένοι φίλοι γονείς και κηδεμόνες Δημοτικού και Νηπιαγωγείου! 

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, και ώρα 5μμ-7μμ στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας για να συζητήσουμε όλοι μαζί τα θέματα, που απασχολούν τα παιδάκια μας και πως μπορούμε να τα βοηθήσουμε ενθαρρύνοντας τα ίδια να αναπτύξουν την συναισθηματική τους νοημοσύνη. 

Την συζήτηση θα συντονίζει η Σίσσυ Μιχαλοπούλου, μαμά μαθητή του σχολείου μας, πρώην στέλεχος τηλεπ/κής εταιρείας, στον τομέα της διαχείρισης, εκπαίδευσης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και σύμβουλος επικοινωνίας. 

Ο στόχος της συζήτησης μας θα είναι να ανταλλάξουμε απόψεις για όλα όσα μας προβληματίζουν στην συμπεριφορά των παιδιών μας, να ακούσουμε και να ακουστούμε. Να απαντήσουμε, ενδεχομένως σε αρκετές ανησυχίες μας, που αφορούν στην ένταξη των παιδιών μας στο νέο περιβάλλον του σχολείου, την συμπεριφορά τους, τα ευρήματα, που οι ίδιοι ως γονείς έχουμε συλλέξει μετά την εμπειρία της κοινωνικής μας αδράνειας λόγω covid και πολλά άλλα. 

Βασικός άξονας της επικοινωνίας μας θα είναι να μιλήσουμε μεταξύ μας και να μοιραστούμε σκέψεις για να τα βοηθήσουμε, να τα ενθαρρύνουμε να προχωρήσουν, να βελτιωθούν και να αναπτυχθούν. 

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!