Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/06/23.....!!!!!!!!!!!


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες καλημέρα σας! 

Με πολύ μεγάλη χαρά προσκαλούμε εσάς και τα παιδιά στην καλοκαιρινή γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας! 

Σάββατο 10 Ιουνίου 19.00-23.00 Πάρκο "❤️πλατείας Ηπείρου❤️ (δίπλα στο σχολείο)

Χορευτική μουσική από DJ🎚️🎛️🎤🔊, χορός zumba 💃🕺💃🕺(στις 19.45), θέαμα από zogler🤹🤸 (στις 20.30) έκθεση ζωγραφικής🖼️🎨 καθ' όλη την διάρκεια και πολλές εκπλήξεις 🎉🎊🎇🎆θα μας περιμένουν σε μια φανταστική, καλοκαιρινή γιορτή στο πάρκο που αγαπάμε! 

Κι επειδή όλοι μαζί τα μπορούμε καλύτερα, το κέφι σας και η συμμετοχή σας σε ένα τέτοιο γεγονός είναι σημαντική. Προκειμένου να απολαύσουμε όλες και όλοι μια αξέχαστη γιορτή, θα θέλαμε τη συμμετοχή σας στην οργάνωσή του. Η βοήθεια που χρειαζόμαστε αφορά κυρίως στη διαμόρφωση του χώρου (συνάντηση στο πάρκο λίγο μετά τις 17.00) αλλά και την επαναφορά του στην αρχική κατάσταση, καθώς και στους πάγκους φαγητών. Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα στο εδω


Επίσης, η συμμετοχή όλων μας στον μεγάλο μπουφέ που θα στηθεί κάτω από τα δέντρα είναι πολύτιμη! 

Προτείνονται οι ακόλουθες επιλογές για να υπάρχει ποικιλία:  

Α & ΣΤ τάξεις: Αναψυκτικά και Νερά🧋🧃🍾

Β & Ε τάξεις: Αλμυρά snacks, πατατάκια, κριτσίνια κλπ🍭🍫🧁

Γ & Δ τάξεις: Γλυκά snacks που δεν αλλοιώνονται με την ζέστη τύπου μπισκότα κλπ. 🍪🍩


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα αναλάβει τις πίτσες και τα αναλώσιμα (χαρτοπετσέτες, πιάτα, ποτήρια κλπ). Φροντίζουμε όλοι να αφήσουμε το πάρκο καθαρό και έτοιμο για τα πρωινά παιχνίδια της επόμενης μέρας!

Σας περιμένουμε με την καλύτερή σας διάθεση και ανυπομονούμε να απολαύσουμε την γιορτή όλοι μαζί, να ανταλλάξουμε ευχές για ξέγνοιαστο καλοκαίρι και να αποχαιρετιστούμε θερμά με προσμονή για τον Σεπτέμβρη!