Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Κείμενο διαμαρτυρίας Συλλόγου Γονέων 3ου δημοτικού

Για μια φορά ακόμα, συντάσσουμε γραπτό κείμενο διαμαρτυρίας για την επικνδυνότητα των δρόμων, που περιστοιχίζουν το 3ο Δημοτικό Βριλησσίων. Δηλαδή, για τις οδούς 25ης Μαρτίου, Μακεδονίας και Κρήτης. Και αυτή την φορά εμπλουτίζουμε την πληροφόρηση προς όλους με τα εξής δυο (2) στοιχεία:

1. από 24/11/2023 έχουν αποσταλεί στον Δήμαρχο και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και όχι μόνο, για το επίμαχο θέμα, επιστολές από τον Συνήγορο του Πολίτη και την Τροχαία υπαγωγής μας. Έχουν τονιστεί οι προτάσεις και από τους δυο (2) φορείς.
2. Σήμερα Δευτέρα 4/12/2023 συνέβη το αναμενόμενο, ως συνέπεια του χάους που έχουμε επισημάνει άπειρες φορές, πως υφίσταται στο συγκεκριμένο σημείο: διερχόμενο αυτοκίνητο στην διάβαση πεζών της Μακεδονίας, πάτησε το πόδι της σχολικής τροχονόμου. Ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε!
Σήμερα ήταν η σχολική τροχονόμος, αύριο μπορεί να είναι ένα παιδί που πηγαίνει στο σχολείο του. Ένας γονέας. Ένας περαστικός.
Ως ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, δεν έχουμε σταματήσει όλο αυτό το διάστημα, να απευθυνόμαστε προς πάσα κατεύθυνση.Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με στόχο την υλοποίηση των οδηγιών, που έχουν καταγραφεί από τους επίσημους φορείς.
Και τώρα θα φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά!
Το γεγονός, πως κανείς απ΄τους υπευθύνους - παραλήπτες των επιστολών, δεν έχει ανταποκριθεί από τις 24/11/2023, για το ΚΥΡΙΟ ζητούμενο - ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - , αποτελεί μια πραγματικότητα την οποία δεν θα την σχολιάσουμε εμείς. Την αφήνουμε στην κρίση σας για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.