Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Κάλεσμα σε φθινοπωρινή δράση γνωριμίας και σε εκδήλωση για τον Σχολικό εκφοβισμό

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,



Σε συνέχεια των συζητήσεων και του προβληματισμού που έχει αναπτυχθεί στον Σύλλογό μας για το πώς μπορούμε ως γονείς να βοηθήσουμε τα παιδιά μας για μια πιο χαρούμενη και δημιουργική σχολική ζωή, ξεκινούμε  μια προσπάθεια με εκδηλώσεις και δράσεις ώστε γονείς και παιδιά να γνωριστούμε μεταξύ μας, να επικοινωνήσουμε, να βοηθηθούμε στο γονεϊκό μας ρόλο και να συμβάλλουμε σε μια θετική και γόνιμη συνεργασία μεταξύ γονέων και σχολείου.



Έτσι, για αρχή, για να γνωριστούμε και να χαρούμε, σας προσκαλούμε όλους την Κυριακή 19/11 στην Ναυτική Βάση σε μια  φθινοπωρινή δράση επαφής με την καλλιέργεια της γης, με παιχνίδι, ζωγραφική και βέβαια πικ- νικ σε συνεργασία με του Αγρόσχολους Βριλησσίων!

 

Παράλληλα οργανώνουμε εκδήλωση για  ένα φαινόμενο που όλους μας απασχολεί, το «Σχολικό εκφοβισμό», με ομιλήτρια - συντονίστρια την ψυχολόγο κ. Αγγελική Σαρρή. Για λόγους πρακτικούς, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ημερομηνίες στις 20/11, στις 27/11 και στις 4/12, ώστε να την παρακολουθούν κάθε φορά γονείς δύο τάξεων. 


 
Λεπτομέρειες για τις παραπάνω δράσεις και εκδηλώσεις θα βρείτε στις  προσκλήσεις στους παρακάτω συνδέσμους:

Πρόσκληση 1 - Πρόσκληση 2


Για την καλύτερη οργάνωσή μας σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας στους παρακάτω συνδέσμους μέχρι τις 15/11/2017. 

Ελπίζουμε να βρείτε τις δράσεις ενδιαφέρουσες και χρήσιμες και  να συμμετάσχετε.  
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις όλη τη χρονιά.  Κάθε σας σκέψη και παρατήρηση στα θέματα αυτά είναι σημαντική και ευπρόσδεκτη συμβολή!